Friday, December 28, 2012

Menu Lunch?

Salam buat semua
Masih liat lagi nak turun ke dapur sebenarnya ditambah kesihatab diri yang kurang memuaskan. Lagi lah slow semua pekerjaan,hurm...

Pagi tadi laling dah belikan sarapan. Bahagian saya mee goreng dengan sambal paru. Kenyang buat mata berat dan liat nak memasak. Lepas menyidai baju terus mengadap novel sampai laling tanya bila nak masaknye? Ekeke

Sebab cili merah takda rasa malas sungguh nak masak nasi ayam menu hari ni. Laling kata dua minit je gi kedai setakat nak cari cili merah tu,okey... Memang takda alasan dah,kena masak. Hahahaha... Gelak dalam hati.

Ala takat nasi ayam bukan lama pun kan,jap je siap. Pukul 1 baru laling carikan cili merah. Yeayy dah siap semuanya cuma salad saja belum cuci. Buah honey dew dan lai dah siap potong juga. Syukurlah berjaya juga masak dalam kemalasan melanda.. Syaitan yang menghasud tu mesti hampa kan?

Eh korang masak apa ek? Makan apa bagi yang kerja tu?
www.tips-fb.com

7 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

moga kesihatan akk bertambah...
nak nasi ayam sket!!hiks

citarasa rinduan said...Reply To This Comment

sis beli jer.

badan penat br balik hosp.

dik.. walau kamu rasa malas. akhirnya siap gak nasi ayam..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Masak tomyam..sayur kcg goreng ngn goreng sotong kicap..hehe

diana said...Reply To This Comment

nasik ayam mudah je masak nya..tapi asal mahal nor yang jual nye...geram!!

ieda said...Reply To This Comment

wah .. tabik lah dikk

mana pic ?? ;)

eiela said...Reply To This Comment

sedapnya,, harinih siang dan malam kitorang lauk kenduri je.

Izan Ishak said...Reply To This Comment

hebatlah miza...malas2 pun jadi juga nasi ayamnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...