Monday, December 3, 2012

Pindah

Assalamualaikum

Terasa macam lemau sesangat. Al maklum, kalau banyak kerja nak buat makin lemaulah diri ni. Sepatutnya makin nak pindah makin ligat, ni makin malas dan takda semangat.

Entah bila nak siap mengemas kalau asik lemau macam biskut masuk angin nih? meh la korang tolong paccking dan angkat barang meh!

www.tips-fb.com

7 comments:

Rozita said...Reply To This Comment

pindah mana LM?

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

cepat la kemas2 masuk umah baru...eh eh header pun dah baru nie...

Aishah Jahirah said...Reply To This Comment

pindah umh eh...penat le nak packing brg...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Dekat sini je

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Zai buatkan aritu header tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Bab tu mmg letih

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

ooo header dah pakai sejak entry ni lagi ye..sorry, selalu bc drp hp , tak nampak header dan background dlm blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...