Saturday, December 29, 2012

Pulut Mangga... Nak Pulut Mangga

Salam
Malam tadi dah guling- gulung depan tv jam 8 malam encik laling tanya nak keluar tak pergi taman warisan,kata ngidam nak pulut mangga? Melompat dengar pulut mangga terus lelaju tukar baju. Baby yang tido pun saya angkut tukar baju dalam kereta.. Punyalah nak cepat kan?

Sampai sana laling order coconut shake satu, saya minta pulut mangga dah habis katanya... Ala, kecewa!! Rasa nak nanges. Kali terakhir saya makan pulut mangga masa saya hamil dulu. Seminggu sebelum saya keguguran. Masa tu mengidam bukan main lagi. Tak cari pulut mangga lepas keguguran.

Kecewa... Akhirnya belasah coconut shake sajalah... Huhu.



Jemput tengok... Ini saya punya tadi.
www.tips-fb.com

8 comments:

miss fluffy said...Reply To This Comment

pulut mangga...!!oh itu sedap..huhu

miza yusof said...Reply To This Comment

Sedapnya coconut shake :)

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

alahai, tak ada rezki... tak pe, esok cari lagi ye..tak pun LM masak je sdiiri...

TechKini.com said...Reply To This Comment

jemput tengok je. isk3, ajak la sekali lain kali :D

Tech Kini

laskar pelangi said...Reply To This Comment

coconut shake pon sedap la kak :)
Heee

Izan Ishak said...Reply To This Comment

alaaaa... dah lama jugak x mkn pulut mangga. meh kita pakat2 buat miza~

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

alamak awak..saya tak makan la pulut mangga...huhu

M_M said...Reply To This Comment

kat taman warisan ada pulut mangga ke ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...