Saturday, January 5, 2013

Nasi Lemak Rintik Ayam Goreng


Salam buat semua...
Pagi tadi sedang bermalas- malas dalam selimut terbaca kawan text tanya ada rumah ke tidak harini.

Lelaju reply kat viber kata x gi mana terus melompat ke dapur masak nasi lemak



Siap masak nasi lemak dan goreng ayam berjemaah buat lepat pisang pula dengan laling. Sekali rupanya text tu tak sampai dan dia dah balik rumah. Haish saya pun silap sepatutnya jangan reply viber, sms saja atau whatsapp. Memang jarang viber. Biasanya whatsapp saja.

Akibat tetamu tak datang, maka makan macam-macam la harini. Siap ada air mata kucing lagi tu..

P/s: rasa pelik pula masak hari sabtu tapi ada hikmahnya... Jimat duit bekpes dan lunch hari ni ..
www.tips-fb.com

5 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Sedapnya tgok nasi lemak..rine kalau weekend nj wajib masak..hehehe

deno said...Reply To This Comment

wow nasi lemak ayam goreng! sedap2! :)

Yaya Azura said...Reply To This Comment

aktif berviber tuh! hehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

awak suka wat nasi lemak hijau ye..hehee..special nya kan..ada ayam grg tepung lagi...siapakah tetamu awak tu?

mimi zakaria said...Reply To This Comment

nasik lemak rintik ? apakah itu ? hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...