Friday, January 11, 2013

Tempahan Cheese Tart

Assalamualaikum
Busy harini lagi... Alhamdulillah saya dah mula ambil sikit-sikit tempahan cheese tart dari kawan-kawan area seri kembangan dan putrajaya.



Masih belum cantik kejadiannya tapi tak sampai hati nak tolak permintaan kawan yang teringin nak makan.

Anak-anak suka,saya pun suka... Tak salah bantu buatkan untuk kawan-kawan juga kan?


Seronok buat walau tangan masih gigil.. Siapa nak order boleh sms 912-7660546. Setakat ni saya takda menyediakan khidmat penghantaran. Bulan depan ada karipap frozen pula atas permintaan rakan-rakan. Harap ia berjaya.. Tq atas sokongan kak june sifu saya,nana dan nani sahabat yang banyak beri dorongan. Laling juga.. Tq bagi perangsang selalu.
www.tips-fb.com

10 comments:

Cerita Saya, said...Reply To This Comment

terus lapar. :(

NinaAz said...Reply To This Comment

Sis. Kalo pos ke cheras boleh kea

Puteri Diyana said...Reply To This Comment

wahhh..nmpk sedapnyerr!
teringin nk mkn..huhu
kalau sudi share laa resepi buat tart nie ..~ teringin nk buat jgk :)
btw nice entry

deno said...Reply To This Comment

wahhh... terlir deno tengok! nyum2! :)

pena rozie said...Reply To This Comment

Kalau pos ke trg ambik tempahan x????

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

wah akak makin rjin skng hee

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Wow..semoga bisnes LM terus success ye..

ieda said...Reply To This Comment

uishh x cantik ke macam nie LM .. macam mana lagilahh cantik nyee huhu

nie dah cantik di mata dan tekak akak nie .. huhuh pakkal lahh LM jauh .. kalau dekat , harussssssssssssssss !

Anonymous said...Reply To This Comment

harga?

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

tu utk pija ex jiran awak ye..

karipap frozen waaaaaaaaah..sedap tu...awak buat la jugak donut frozen..hehe..

good luck awak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...