Friday, March 29, 2013

Awal Pagi Di Miri


Assalamualaikum....
Awal juga kami sampi di Miri haritu .. Pukul 9.15 dah selamat sampai. Cari teksi dan terus ke hotel hantar beg semua.

Terus ke mall sebelah. Pagi- pagi tak tau nak cari makan apa di tempat asing akhirnya menu kfc saja yang mudah walau jam baru pukul 10 pagi. Sobs...



Syafiq lapar sangat, seketul ayam habis dia makan sebab dalam flight dia tak makan sangat kot.

Selesai makan kami yang menginap di imperial hotel terus mencari kereta sewa. Nak check in pun tak boleh kena tunggu pukul tiga.

Ok nanti kita sambung cerita lagi okey! Babai...
www.tips-fb.com

4 comments:

diana said...Reply To This Comment

amboi..syafiq sampai tak kalih aih..heheh

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

bestnya dia..kita tmpg cuti2 ngn tgok entry cuti kekawan..uhuk..

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Lama tak singgah.Apa khabar?Baby dah dekat setahun rasanya kan?

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

layan betul die ngn kfc tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...