Sunday, March 31, 2013

Taman Buaya Miri


Assalamualaikum
Kesempatan yang ada sepanjang berada di Miri kami melawat taman buaya.

Banyak sungguh buaya dalam taman ni. Tapi dalam camera ipone ni sekor buaya pun tak selera saya nak snap gambarnya.. Haha geli tengok buaya yang bersesak- sesak baring bertimpa- timpa macam ikan sardin tu.



Selain buaya dah jadi mini zoo juga taman buaya ni. Segala haiwan ada di sini. Anak kecil seronok sangat la dapat melihat binatang comel ni. Jika kambing, haiwan tersebut hanya di biar lepas bebas. Syafiq dan azhad suka sangat main dengan anak kambing yang comel.

Kuda pun jinak, ramai cuba nak bagi kuda makan, tapi saya agak ngeri. Takut tangan dikunyah gigi kuda yang bekarat tu. hehehe

Kalau korang tengok gambar tu, daging buaya pun ada di jual di sana. Apalah agaknya rasa daging buaya? Eii ngeri saya
www.tips-fb.com

5 comments:

GreenSejukhati said...Reply To This Comment

daging buaya ? ee mati sekejap rasanya kalau mkn , haha..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

bawa budak budak ke tempat mcm ni seronoklah diorang, kan?

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

kat cafe die ade jual sup daging buaya kan kak..ihihi..
tp best g sne..
yg penting lg bersih.. :)

rostina76 said...Reply To This Comment

salam lydia....
kami dah dekat ni tapi blm singgah lagi kat sini. ingat mcm tak best tapi pernah tgk dlm TV dorg mentioned org2 kat situ especially Iban & indo suka makan daging buaya utk tenaga batin. uweek

deno said...Reply To This Comment

deno dulu pernah ke taman buaya di melaka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...