Thursday, April 4, 2013

Busy Nampak?


Assalamualaikum

Busy nampaknya budak kecik sebelah saya tu. Kejap on dvd player tu, kejap dia bukak pulak. Kalau 24 jam di tangan dia akibatnya memang rosak cepat la kot.



Runcing saja jari dia tekan sana sini nak bagi keluar gambar upin dan ipin. Perkara terbaik baik saya biarkan saja sebelum dia mengamuk sampai tak boleh drive. Bila dia dah mengamuk satu apa pun tak boleh buat.

Kata LM: saya besar ni dulu main mainan dua ringgit je...tapi sayang sampai bawa tido😃

Kata LM lagi: rasa bersalah jam
Azhad rosak belum belikan lagi, qila pun nak jam jugak. Rasa bersalah juga dah janji nak belikan bonda tudung untuk konvo adik tapi belum sempat nak beli. Sempat ke nak beli sebelum balik sabtu ni? Hurmm kalau la saya lelaki panjang langkah ke sana sini kot. Aduh duh duh.
www.tips-fb.com

5 comments:

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

sama la.. saya pun dah start bizi hari ni... sbb esok lepas balik keje terus nak balik kg.. harap2 menjadi semua projek kek saya dan nak mencistat kan tart utk adik sdg mengidam..

diana said...Reply To This Comment

bijak budak2 sekrang nih..anak2 zaman IT la katakan...

Izan Ishak said...Reply To This Comment

comel je syafiq skrg ni. dah makin bujak buat itu ini sendiri. rasa cam baru je cerita miza lahirkan dia.

deno said...Reply To This Comment

nampak makin besar syafiq!

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

alahai syafiq...besar dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...