Wednesday, April 24, 2013

Gambar Kenangan


Assalamualaikum
Belek gambar ni atas meja kerja encik laling rasa gembira sangat hati ni. Nampak lawa je terhias atas meja

Gambar kenangan ni masa sambutan birthday encik laling di restoran berputar KL tower aritu.

Tengok lawa je kejadian gambar ni kami beli la. lagi pun bukan senang nak bergambar satu family kan?



Kata LM: gambar kenangan ni kadang kala perlu. Bila belek gambar hati kembang mekar setaman.
www.tips-fb.com

6 comments:

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

AWAK PAKAI SPEK....COMEY JE..

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Memang perlu dik..lagi2 bila anak2 dh makin besar..sesekali tgk balik gambar2 lama masa depa kecik..alaaahaaii..rindunya nak balik ke moment tuu..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Haah..setuju LM..bkn sng nk bergmbr satu fmilykan?

Aish kt rumah pengasuh..rin kt sekolah..ngajar..selagi larat dtg la sek..

diana said...Reply To This Comment

tengok anak darta nak sama tinggi dengan makanya dah,...hehe

deno said...Reply To This Comment

jarang2 deno dpt bergambar satu family sejak kakak2 dah kawen ni,,,

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

weee....bkn senang nak ade gmbar sume skali kan kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...