Thursday, April 25, 2013

Mengukis Biskut Famous Amos

Assalamualaikum

Alhamdulillah... Petang tadi mood rajin datang menerjah. Laju-laju mengukis sebab dah lama teringin nak cuba buat biskut coklat cip famous amos ni. Tengok cantik sangat biskut yang kak yatie dan sha buat lawa kejadiannya.




Inilah hasilnya, saya letak serbuk koko sikit dan walnut juga. Sedapnya... Kena dengan tekak saya. Anak-anak di rumah ni suka sangat dan sibuk tanya nama biskut ni apa.

Lain kali boleh buat lagi, dah la mudah saja caranya, dapat banyak pula tu. memang berbaloi.
www.tips-fb.com

7 comments:

Rain said...Reply To This Comment

hulur bekas kosong kat LM, semoga tak hampakan saya dengan memberi bekas penuh berisi hahaha.

mesti laju je kan anak2 g dapur hehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

awak..knp x share resepi nya huhu teringin gak nak try

Yaya Azura said...Reply To This Comment

sedapnya..
beli kat famous amos mahal..dapat sikit jer..
tp yaya lama tak mengukis..
tunggu nak raya nanti lah..hehe

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Fuyooo..rajinnya LM .

yana_popeye said...Reply To This Comment

sedapnya LM , kongsi lah resepi , teringin nak rasa . buat kudapan sambil tengok tv. hihi

ieza said...Reply To This Comment

Sedapnyeeeeee.... Share la resipinye pleaseeeeee :)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

dapnye ummi... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...