Monday, April 22, 2013

Restoran Berputar KL Tower


Assalamualaikum

Oleh kerana masa birthday encik laling aritu kami tak sambut makan di luar sebab anak tuisyen dan saya demam melepek, maka kejutannya adalah.... Tettttt laling booking meja untuk kami lunch di restoran berputar rupanya.


Terkejut sebab malam tu masa bagitu bonda nak datang baru laling cakap dia dah booking meja. Okey ni first time saya ke sana. Teruja tau.. Haha.



Anak- anak ni macam-macam aksi la dorang duduk bersidai situ. Syafiq tak meragam, baik sangat bawak makan kat situ. Makanan semua best tapi sebab demam makan jamah-jamah saja la...



Serawa durian dengan pulut ni saya punya. Memang sedap cukup pekat, cukup rasa. Saya suka daging lada hitam dia, memang sedap!

Dah lawa dah KL tower. Kali terakhir saya datang dulu tahun 97 ke 98 camtu lah, memang lain. Cantik sangat sekarang ni, cuma pada saya tak cukup parking je kot? Puas pusing sampai tiga kali takda parking kosong pun. Main letak je kereta aritu, yang penting tak halang jalan orang lain.

P/s:terima kasih encik laling sudi belanja makan di sana...

www.tips-fb.com

10 comments:

||aLeaSaRa|| said...Reply To This Comment

wah bestnya!hubby pun br ckp nk celebrate anvsy kt situ nnt..wink winkk...blhlah nnt order serawa durian tu nmpk yummmy ^^

rinduan citarasa said...Reply To This Comment

bestnya,,
k.Ayu tak pernah pi lagi
happy belated birthday sekali lagi u en suami

Tina Othman said...Reply To This Comment

Bestnya

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

best nya awak anak beranak g makan di sana...

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Restoren berputaq?await akak tak penah dgr..?lahai jakunnya diriku.

KLCC pun last pegi masa nak amek IELTS dulu kt british council..8-9 tahun dh kot tak jejak!osaahh sggh!

Serawa tu buat akak rasa nak sendawa..sedappppp,kompem!

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

teringin nak makan kat sana. mcm mana harga dia ye?

diana said...Reply To This Comment

untung la...

selamat ulanag tahun ...:)

seharum kasturi said...Reply To This Comment

assalamualaikum ... seronok kan makan sambil tengok pemandangan kl . bukan selalu pun dapat pi sana ...

deno said...Reply To This Comment

wah bestnya... belum pernah naik lagi kat restoran tu

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

hambooii...tersandar kekenyangan ke ape kekdahnye bdk2 tu?hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...