Saturday, April 6, 2013

Sudah Tiba Masanya

Assalamualaikum



Telefon baru?
Ye saja rasa nak belikana bonda telefon baru. Bukan apa... Sebab nak suruh dia berwhatsapp lepas ni. Bonda saya ni kalau nak jawab ok pun sms juga... Alahaiiii memang rugi kredit.

Kenapa nokia? Sebab friendly user, tengok harga hampir sama tapi samsung camera kurang ok dan touch screen. Bonda susuah sikit nak suruh pakai touch screen ni. Takpalah.. Sebab selalunya memang bonda pakai nokia kita hadiahkan dia nokia.

Dari tadi dia duk sebut tak tau whatsapp. Hahaha... Macam la meletup telefon tu.

Tadi pukul 12 baru gerak balik ke kampung lepas maisarah habis kem solat. Balik kejap je memang tak best, esok tgh hari dah nk ke rumah mertua pulak. Haishhh letih kan? Letih mengadap jammed tadi, nak pilihan raya ni orang sibuk buat jalan. Sakit jiwa menahan panas hati dalam panas...hehehe

Esok nak balik awal tak larat sampai lewat dah la baju sekolah tak siap gosok lagi😥
www.tips-fb.com

9 comments:

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

pasni boleh berwassap ye

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

selamat bercuti di kampung...

betul, mak mak kita guna fon untuk cal yang penting je, yang LM beli tu okla... tentu seronok mak dapat hadiah dari LM tu..

deno said...Reply To This Comment

tepon nokia mmg terbaik! deno sejak mula2 pakai handphone hanya pakai nokia.. belum pernha tukar lagi...

NinaAz said...Reply To This Comment

Yup. Nokia friendly kan. Btw. Jemput join GA nina yea sis ♥

Cik Puan Ila said...Reply To This Comment

Bagusnya beli fon untuk mak...

Mak sy,guna fon pun tak reti.eheheh

al- lavendari said...Reply To This Comment

uncle pun suka telefon yang macam tu .. yg tak touch screen tak berapa cekap.

uncle pun sejak mula pakai henfon, memang guna brand nokia.

Razil Tahir said...Reply To This Comment

tahu takper...
baru nak install kan whatsapp kat phone mak... mudah... huhuhuhuhu

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

cm best je hp tu...hahaha... mcm bb

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

pasni wassap plak laa...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...