Thursday, May 2, 2013

Dapat SMS Pilih BN

Assalamualaikum

Wah pagi2 dah dapat sms macam kat bawah ni.

"Tahniah! anda pemilih p 140 segmt. Mohon kjsama pilih BN utk kekal makmor,maju dan aman damai "

Saya nak jugak reply, balik segamat dapat duit minyak tak? Agak2 kalau saya send mesej camtu dia jawab tak? Hehe

Mana la dorang ni dapat nombor saya? Salam khamis buat semua, moga segala urusan berjalan lancar.

www.tips-fb.com

8 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Reply To This Comment

kuang3.. ;)

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

selamat mengundi kakak cayunk..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Macam-macam cara kempen kali ini dik. Kakak rasa GE13 merupakan kempen paling dahsyat. macam-macam cara dibuat..

ieda immi said...Reply To This Comment

hurmm akak pun ada dpt ..
entah mana dpt no pun pelik
updated lak tuu
adehhh

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Lm, kalau hp saya ni rasanya dh sebulan kot mmg dpt je pelbagai msj mcm tu. Ada masanya sampai lebih 10sehari... Mmg tak tahu nak komen apalah..

faryzh said...Reply To This Comment

akak,kalo tempat sy k.terengganu mmg boleh claim minyak.due2 belah pihak kita boleh claim tau.lg jauh jarak lg tinggi nilai claim.undi2 jgk tp duit ttp ambik.

deno said...Reply To This Comment

deno sellau dpt, dkt2 ni lagi la... PAS n BN.. dua2 slelau dapat.. deno pun terfikir, mcm mana dia dapat nombor deno? huhu

Bee Haa said...Reply To This Comment

laa, reply jek la.. mane tau die cakap 500 ke kan..hahah beeha xde plak dapat, mybe sebab gune no. baru.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...