Sunday, June 30, 2013

Ahad

Assalamualaikum
Hai semua..
Busy arini? Hurmm kalau saya sabtu ahad memang la busy di luar. Semua perkara nak buat time cuti. Beriadah, jalan-jalan, cari makan, beli barang dan bla bla bla..

Di sebabkan aktiviti luar makan masa berjam- jam kadang kala sampai ke malam sebab tu dapur pun cuti kan? Ehehe

Persediaan untuk rasa tak siap lagi, malas dah nak fikir. Tunggu balik segamat bulan puasa baru beli kot. Atau.. Zasss naik motor gi sogo atau one utama ke cari apa yang perlu. Redah kesesakan lalu lintas? Errr tak minat. Kalau naik motor tu jimat la masa sikit.




Layan dak bambam ni dalam kereta... Peace yang masih tak jadi, spek mata senget pula tu. okey saya abadikan kenangan gambar ni di sini agar insan yang rindukan syafiq boleh tatap syafiq. Abaikan insan bambam sebelah syafiq tu.. Ehehe.
www.tips-fb.com

4 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

tak Nampak tembam pun LM... tang mana yg tembam tu?

saya hari ni bz siapkan kerja sekolah, sekali dengan hari terakhir puasa ganti, yahoooooo....alhamdulillah

Rain said...Reply To This Comment

red day!

mimi zakaria said...Reply To This Comment

wahh dah plan utk raya yer..sy xplan ape2 pun lg , huhu

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

bukan main lagi ye dak syafiq tu nak bergaya...peace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...