Saturday, June 8, 2013

Cool Blog


Assalamualaikum



Meh jamu mata... Kalau beli cool blog saya pasti nak honey dew dan ada pearl biasanya. Asalnya qila minum yang pink, tapi bila dah separuh dia mula hentam saya punya dan berebut dengan syafiq. Bila saya pujuk suruh dia minum yang pink sebab dia kan suka warna pink, tau apa dia jawab?

"acha suka yang hijau sebab dia senyum, gambar yang pink tu tak senyum"

La... Dia minum sebab terpikat dengan senyuman heliza rupanya:)

Lepas ni susah juga nak pilih kan air untuk dia sebab saya tak tau orang tu letak gambar heliza yang mana untuk air Aqilah Marsya.

Nota kaki: acha tu aqila biasakan dirinya sendiri singkatan daripada namanya marsya. Pelat punya pasal jadi acha.
www.tips-fb.com

5 comments:

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

xprnah merasa coolblog..

D_08 said...Reply To This Comment

Ini ayo yang bubble2 tu ke?... Elok2 le cik LM..... Awok.... Kalo anak2 awok jgn haghap le dpt berkongsi.... Tapi bab baghang makan deme ok pulak....

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Hahha..lucu acha ni.. Naim pulak suka yg sour sour atau apple.. Mmg xnak share dgn org lain kalau bli ..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Sweet...mcm2kan karenah ank LM?layankan aje..

Yaya Azura said...Reply To This Comment

suka yg honey dew. best..tapi pearl tak suka..eh pearl cool blog terlibat tak kes produk kena tarik balik nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...