Monday, June 24, 2013

Jerebu-Harga Mask Melonjak Naik

Assalamualaikum
Hai semua. Sesak nafas, lemas:(

Sungguh tak selesa dan tak berani nak buka pintu dan tingkap apatah lagi nak keluar dari rumah.

Nak keluar depan rumah pun kena pakai mask. Huhu...

Pagi tadi tuan besar pergi beli mask kat klinik. Tau berapa harga sekeping? Rm2. Phewwe lap peluh. Beli sepuluh dah berapa dah! Huhu

Petang ni akibat tak cukup stok dan risau susah nak cari mask sebab kebanyakan kedai dan farmasi dah habis maka LM mencari lagi stok mask ke giant. Dapat beli di kedai cool blog dengan harga sekotak rm30, ada 50 keping.

Persoalannya... Kenapa harga di klinik sangat mahal? Nak kaut keuntungan atau pekerja tu yang nak kaut duit tepi? Hurmm

www.tips-fb.com

3 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Mahal tul klinik tu..masa darurat macam ni pun nak ambil kesempatan.. Mmg tak sesuailah...

eiela said...Reply To This Comment

eh tak patut, xpatut..

mimi zakaria said...Reply To This Comment

tu la psal..mentang2 rmai perlukn mask , diambil ksempatan di atas ksempitan plk..tak patut tak patut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...