Sunday, June 30, 2013

Kek Marble

Assalamualaikum
Hari ni sangat letih, dari pagi keluar sarapan sampai petang baru balik rumah. Kalau berdating tak penat ye adik akak. Tapi kalau melayan kerenah empat permata hati tu mak aihhh letih ooo.

Pagi tadi sarapan kat restoran aliff saja. Ops sarapan ke??? Pukul 11 suku baru menyuap. Lepas sarapan terus ke 101 mall puchong beli baju raya sikit. Sebab tak banyak pilihan terua migrain. Ahaaa dah dua kali i shopping baju raya tak siap-siap lagi ni. Takpalah nanti ke sogo dan upwell segamat, one utama dan bla bla bla selagi tak siap kita ronda!

Sebab sarapan lewat makanya tak la lunch. Rupanya dekat pukul 4 baru sampai rumah. Letih ya tuhan saja yang tahu. Sebelum sampai rumah ke pasar borong dulu beli barang dapur, err kedai runcit dalam tu harganya murah berbanding kat tempat lain sebab tu suka ke sana.Mujur dekat pukul dua tadi dah solat di mall tu kalau tak memang terkejar-kejar.

Ada barang yang tak cukup lagi ingan nak ke Aeon tapi tengok parking penuh terua balik rumah. Lepak...

Tetiba rasa nak buat kek.. Maka terhasillah kek marble ni.



Letihhh huhu. Ops saya dah siap dinner,masak simple je pun.

www.tips-fb.com

4 comments:

Rain said...Reply To This Comment

power rangers pink LM ni!! penat2 pling siap jugak satu kek.

:D

woman always multitasking at home!

harini berjalan2 di Mid

mimi zakaria said...Reply To This Comment

wwaaa sedapnya kek !! sy pun plan nak buat kek sebelum puasa , hihi

najihah sahami said...Reply To This Comment

seronoknya reti masak macam akak. duk umah saje-saje pun menjadi kek nya.

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

nak jugak kek marble..eh awak guna tepung apa ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...