Friday, June 21, 2013

Serabut Dengan Yahoo Mail

Assalamualaikum

Serabut nak buat kerja. Yahoo mail x boleh buka. Nak buat kerja pun tak boleh. Dah dua hari masih macam tu.




Pandang luar rumah nampak bunga ceria merah berseri rasa tenang sket hati. Phewww rasa berdenyut kepala.



P/s: menjawab soalan tentang kolan renang tu, terbuka kepada semua. Blh je datang tapi bayar la rm2 sekali masuk tu ye. Setahu LM mana2 kolam yang LM gi presint 16 ke presint 11 ke, pusat maritim atau mana je smua orang boleh masuk walau kita tak duduk putrajaya. LM kan duk serdang, tapi saja gi sana untuk berendam.
www.tips-fb.com

8 comments:

hana hadi said...Reply To This Comment

hana pernah tengok kolam renang kat persit 9 ke 11 kat putrajaya.. best juga.

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Jauh la putrajaya..kalau x blh la.kita datingkan LM

D_08 said...Reply To This Comment

ok..... awok tak tau pun kat PUtrajaya ni banyak kolam renang nye.......

Izzah said...Reply To This Comment

Anak2 gi swimming kat kolam renang stadium bukit jalil...rasanya bayran pun sekitar RM2/3 cam tu...

p/s: Cantik bunga...cam tuan dia!

diana said...Reply To This Comment

saya dah lama tak pakai yahoo mail..susah la..dah la loading pun lambat..

wantie said...Reply To This Comment

tak pandai pulak bila account tetiba tak boleh bukak. akak pun bukan celik IT sangat.

BTW. Salam kenal
Nak RM35.00 tak? join le GA simple ni
http://lovingwantie.blogspot.com/2013/06/menang-rm3500-melalui-ga-lambang.html

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

mana syafiq sy?

deno said...Reply To This Comment

kat trg ada kolam renang di kfc.. kolam renang tertutup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...