Tuesday, July 9, 2013

Hari Last


Assalamualaikum
Wahhh sebab hari ni last day bersarapan maka tekak mengada nak sarapan luar. Maka menggagahkan diri tepek muka bangun pagi mandi siap- siap semata- mata nak makan roti canai.

Ahaaa ke ada yang berani nak keluar tanpa bedak? Owh no! Saya sangat tak berani, buatnya jumpa orang yang dikenali segan weii orang tengok muka sememeh saya nanti.

Ops masa order boleh pula order roti telur. Kongsi dengan syafiq. Tapi macam biasalah kan.. Memang kuah tak habis, saya kan cicah sket2 je. Tak suka banjir,, muak dan kembang. Memang tak minat. Syafiq je suka kiah banyak . Saya mkn mee berkuah pun mmg x makan kuah sgt pun kot.. Hehe



Akhirnya... Tak habis jugak sekeping roti telur tu. membazir betul. Tapi, memang tak muat perut dah. Rotinya sedap lembut dan terasa. Elok garing dan gebu.

Lepas raya baru makan roti canai lagi. Lepas raya baru sarapan kedai lagi okey...

Selamat menyambut ramadhan buat semua sahabat yang singgah membaca di laman LM ni.
www.tips-fb.com

8 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

amboi sedapnya nampak.. saya lak hari ni gigih masak nasi grg btsarapan sebab fikir tak boleh masak pagi lagi lepas esok... kalau tak makan dsinsekolah je biasanya..

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

akk.sikitnya makan.sekeping pon x habis.ptt lah comei je akk sy ni.hmm hope bulan puasa ni berat sy boleh turun sket.hehe

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

terliur eh....awak sama la kita x suka gak roti canai banjir..kembang je tekak nie tgok apa tah lagi nak telan hehe


selamat berpuasa

najihah sahami said...Reply To This Comment

haha..kalau mish akan mintak kuah dua bekas la kak.

diana said...Reply To This Comment

perut kecik..sebab tu tak habis..saya pun nak kecik kan perut la bulan puasa nih..heheh

D_08 said...Reply To This Comment

awok tersilap komen haghi 1st puase.... sebabnye.... nampak sedap sangat..... sabo..sabo........

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

1. awin suke kuah banjir tapi tak suke kembang

2. akak sepesen ngan abi, tak suke yg berkuah2....

3. sekeping pon tak habisss??? haishhh kalo awin, konpem tambah lagi sekeping hehehehe

4. gulppp!!! silap time tgk roti cnai wktu ni hehehehe...pose pose!!

Izan Ishak said...Reply To This Comment

sedapnya roti telur... lama dah tak sarapan kat luar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...