Thursday, August 22, 2013

Beli Baby?

Assalamualaikum...

Saja nak share perbualan ni dengan korang semua..

Aqilah marsya: ummi, masa acha baby dengan syafiq baby ummi beli kat mana ?

Ummi: beli apa?

Aqilah Marsya: beli acha dengan syafiq la..

Ummi: &^%#€>~#^_*. Keluar dari dalam perut ummi la. mana ada beli pulak.

Aqilah Marsha: ooo ingat kan beli kat mana- mana ke.( sambil ketawa)

Err ye la.. Zaman moden kan. Selain beli anak kucing yang harga beribu2 ramai juga yang beli anak orang dengan harga berbelas ribu ringgit untuk dijaga. Sampai anak aku boleh pikir dirinya pun 'dibeli'. Alahai anak..

www.tips-fb.com

5 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Reply To This Comment

mesti sb dia selalu nmpk ummi dia beli brg online nie...lol

Hanis Azla said...Reply To This Comment

As-salam LM..

he..he.. comel aje bila dgr soalan dari anak2 kan..

anamizu said...Reply To This Comment

Assalam Ummi ! rindu ummi !!!
alololo comel je soalan acha hehe
budak skang petah & bijak sgt hehe

ejulz said...Reply To This Comment

hahaha.. pemikiran budak2.. :)

deno said...Reply To This Comment

adoiii lawaknya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...