Friday, August 30, 2013

Cara Terbaru Petik Suis?

Assalamualaikum

Dalam sebulan ni saya adik marah lampu bilik anak- anak tu terpasang time siang. Saya fikir mereka tak matikan suis waktu nak ke sekolah.

Lampu hall dan kipas dapur juga kerap terpasang walau saya dah matikan. Hari ni saya dah tau ni semua kerja siapa



Haaa korang nampak batang penyapu tu? Okey, setiap suis dah label L utk lampu, F untuk Fan. Tapi saya ajar anak yang besar, tak sangka pula budak yang pendek umur dua tahun sebulan ni ada hati nak petik suis juga. Tapi dia guna batang penyapu. Saya nampak dia pukul suis tu dengan batang penyapu.

Tepuk dahi je la.. Tak terkata apa😁

Makin perlu diperhatikan. Makin panjang akal dia.

Err menjawab soalan diana tadi, tak nak la jadi blogger masakan sbb tak reti masak sgt pun, hihi. Cuma nak kongsi ilmu yang saya baru dapat tu mungkin ia bermanfaat bagi yang mencari info tentang water roux.

www.tips-fb.com

5 comments:

GREENJADE said...Reply To This Comment

hehe pandai nye si kecit tu ya

bebudak kecik ni mmg cpt belajar fm their observation. uhuhuhu

Rose Azadir said...Reply To This Comment

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

ejulz said...Reply To This Comment

hehe.. teringat anak2 buah kat kpg..

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Haha..shafiq..shafiq..panjang akai dia!

Babab montot tu tau laa...hihi

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Haha.. Budak bijak shafiq ni... Kelakar la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...