Tuesday, August 20, 2013

Dua Ekor Anak Katak?


Assalamualaikum
Ni kisah semalam...

Encik bos nak pergi beli tilam katanya untuk tetamu yang hadir hujung minggu ni. Katil dah ada tilam belum beli.. Ekeke. Tilam kena order la pulak.. Haha

Lepas tu singgah la kejap di down town. Bila singgah situ ingatkan boleh la belek tudung atau shawl. Tak merasa nak intai pun sebab sibuk mengejar budak ni dah sibuk nak main permainan yang ada di situ.



Harga tiketnya? Perghh sangat mahal dan amat tak berbaloi. Rasanya kalau gi genting lagi berbaloi puas main. Lepak kejap je pun dah dekat lima puluh hengget habis beli token.



Dapat la dua ekor anak katak.. Haaa ni saru token harga baru rm2. Berbaloi la dapat sekor tu harga dua hengget. Banyak bear besar2 tapi malas nak layan, nanti kotak poket la ooo

Mempersembahkan.. Rambut baru acha. Haha saya gunting sendiri je sebab sakit hati rambut dia serabai tutup mata. Nak gi kedai gunting tak sempat memanjang..


Lepas tu terus lepak kedai mamak, kononnya bersahur.. Ecehhh sahur la sangat. Haha

Bila pandang2 comey gak si anak katak ni. Ekeke
www.tips-fb.com

1 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

errkkk..takot2 nak bukak entry ni td..
seb baek patung katak..hiks
akk pose ari ni??
selamat berpuasa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...