Saturday, August 17, 2013

Kenduri Kahwin

Assalamualaikum

Hai semua. Busy arini? Hurmm biasalah, kalau hujung minggu memang busy kan? Orn house melambak, tak terkejar rasanya. Belum lagi kira jemputan kenduri kahwin.

Hari ni ada jemputan kenduri kahwin. Lepas tu malam ni ada tetamu nak datang beraya. Balik je kenduri terus bersilat kat dapur kot jap lagi. Menu?? Err apa yang sesuai ye?

Teringin nak buat pai kentang tapi risau tak kena dengan tekak orang melayu yang umur menuju ke angaka 40+ pula. Kalau budak rumah ni memamg suka sangat pai kentang tu..

Apa menu? Grr malas fikir. Nanti balik kenduri baru fikir. Eh korang bila nak datang raya umah LM ni?
www.tips-fb.com

4 comments:

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

memang banyak kenduri kahwin time raya ni..

berbalik entri PCB Lunch @ Levain Bukit Bintang ,harga donut yang wan beli tu dalam 2 ringgit dan 3 ringgit lebih.

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak beraya di rumah alam maya ajelah hihi.. kalau kakak nak senang masak sup-sup ajelah dik...

Siap sup tinggal celur mee/beehoon kan senang kan..

diana said...Reply To This Comment

buat nasi beriani la..:p

Iqa Jalil said...Reply To This Comment

Bloghopping je la mampu.. Hehe.. seronoknya orang2 kat msia lepas raya berkenduri kahwin pula...Salam aidilfitri dari manchester ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...