Saturday, August 17, 2013

Macaroni Spiral


Assalamualaikum..

Hari ni rasa letih sikit. Lepas balik dari kenduri kawen belakang rumah ni tadi terus pergi aeon beli barang dapur.

Sebab takda idea lagi nak buat juadah apa untuk tetamu malam ni bila ternampak pasta spiral terus saya sambar dua paket. Plan asal nak buat mee bandung tapi bos besar kata leceh berkuah. So ... Nak kering kita goreng pasta je la ye



Siap sudah. Simple je. Saya rebus sebungkus setengah saja. Sekali dengan menu makan malam ni. Senang masak sekali je.

Cuma rencah fish ball, ayam dan daging. Telur dua biji, nak letak udang kehabisan stok la pula.. Hehe

Err letih, pas tetamu balik sure saya pengsan malam ni . Haha
www.tips-fb.com

4 comments:

deno said...Reply To This Comment

wahhh... menarik dan sedap tu!! akak memang kratif bab2 masak! :)

Azim Aris said...Reply To This Comment

melelehhh hehehhe...nk exchange bloglist ngan sy bgtau tau :)

Tak Mungkin Benar

akmaL said...Reply To This Comment

nampak sedap..boleh try lepas ni..huhu

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

kretifnye kakak sy ni masak.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...