Monday, August 19, 2013

Raya Oh Raya


Assalamualaikum...
Pagi semalam bangun tidur terus teringat tak lawat nenda lagi di cheras. Terus call bagi tau nak ke sana.

Sampai- sampai nenda baru nak masak. Bantu masak dan terus lunch sama- sama kat sana.



Ni nenda LM...



Kami pergi dua kereta... Dengan adik LM sekali.

Lepas tu terus gerak ke rumah maklang LM di sungai besi.



Dekat je rumahnya dengan rumah LM .. Dalam 15-20 minit saja rupanya. Pertama kali ke rumah maklang. Dulu dia tinggal tempat lain. Sesat sana sini sampai juga akhirnya...

Bila si kecik dah meragam laju- laju la nak balik. Asar je terus gerak balik. Keletihan beraya barangkali buat si kecik memgamuk.

Malam beraya rumah ustaz dekat rumah ni pula. Perghh letih beraya. Tapi bila fikir banyak rumah tak raya lagi kecut juga perut ni. Time raya ni lah nak ziarah dan bermaafan dgn sahabat handai kan..

www.tips-fb.com

3 comments:

Tina Othman said...Reply To This Comment

Morning

Merata jln raya ye bestnya klu bkn musim raya mcm byk je hal nak berkunjung kan

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

huwaaaa...bile nak raye salam2 ngn akk ni?? :')

diana said...Reply To This Comment

saya dan suami hidup dinegeri orang tak de sedara mara terdekat nak dilawat..heheh..ececeh.bunyi macam dok kat moscow je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...