Tuesday, September 10, 2013

Cemburu


Assalamualaikum...

Hai semua. Sorry semalam seharian tak update blog. Tuan tanah takda mood.

Err entah, selak fb satu demi satu wajah comel baby daku tatap. Baby uwais memang la tak pernah miss. Belum lagi baby lela lelord, belum lagi baby kembar diya, belim lagi baby doktor yussida, belum lagi baby baby lain- lain.

Tiba- tiba daku jadi cemburu orang dapat baby.. Owh perasaan apakah ini?

Jadi sangat pilu. Rasa nak peluk baby, nak kiss baby. Nak sedut bau baby lama2.

Baby ummi dah besar. Dah ligat ke sana sini.. Takmo bagi peluk lama2 dah:(



Haaa ni zaman dia 7-8 bulan camtu la. time bolat macam bola. Jari2 'bengkak' sebab tembam sangat.

Huhu doakan mood menaip akan subur semula ye. Banyak cerita nak share tapi takda mood:(

P/s: insan2 yg sama2 pernah keguguran bersamaku tahun lalu semua dah dapat baby tau. Tahniah buat kalian.

www.tips-fb.com

3 comments:

diana said...Reply To This Comment

LM tak pe la..dah ada ramai anak..saya ni baru dua je..kekadang risau la..sebab umur makin meningkat..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Teruskan usaha n doa ye.. tak ke mana rezki LM tu..insha Allah

ejulz said...Reply To This Comment

comel anak akak.. :) akak duk putrajaya gak ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...