Thursday, September 5, 2013

Sejuknya- Bila Hujan Pagi


Assalamualaikum...

Sejuknya ... Bila hujan pagi rasa malas untuk mulakan urusan harian. Sedap tidur je kan?



Syok nya budak sorang ni tidur. Hehehe

Kesiannya incek laling gi kerja merempit hujan2 lebat ni. Kalau la ada dua kereta boleh juga pakai kereta time hujan gini:(

www.tips-fb.com

7 comments:

Mon MonaLea said...Reply To This Comment

betul...semakin nak tarik selimut je pagi tadi. ingat banyak fail atas meja tu yg datang kerja pagi ni

D_08 said...Reply To This Comment

untongle ujan..dan untongle dok rumah...... best je tengok dia tidooo

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalau boleh semua nak macam Syafiq bila hujan-sejuk macam ni..

Lydia Miza said...Reply To This Comment

@Mon MonaLea#form hihihi ada niat jugak ye

Lydia Miza said...Reply To This Comment

Haaaa mmg untung. Hehehe

Lydia Miza said...Reply To This Comment

Betul kak.. Syok je dia tido, sy pula yg jeles

deno said...Reply To This Comment

wah memang syok tido hujan-hujan... hihi^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...