Thursday, October 31, 2013

Apam Polkadot - Versi Strawberry


Assalamualaikum...

Phewww bosan incek suami takda out station sampai semua benda rasa malas nak buat.

Anak- anak request nak kek untuk bawa ke sekolah untuk sambutan hari kanak- kanak tapi LM tak larat nak buat dan barang pun takda. Malam tadi dorang dah risau tengok LM tak buat apa pun .. Huhu siyes moody semalam.

Pagi ni dengan bekalan air yang terputus terpaksa juga buat sesuatu...




First time buat versi stawberry camni. Alhamdulillah menjadi

www.tips-fb.com

2 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Reply To This Comment

wah..mesti syafiq makin bambam sb mamanye rajin msk =)

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Lawanya apam polkadot buatan LM ni... hari2 ada saja masakan yg LM buat.. meriah betul makanan di rumah LM...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...