Friday, October 25, 2013

BE -Eh Ni Duit Kan?



Assalamualaikum...

Dah berapa bulan tak check ada BE ke apa ke melekat di blog. Ops..saya pun bukan tau sangat pasal BE semua ni. hehehe

Err tu duit kan? saja je tanya soalan budak tadika. Nanti boleh beli ikan bilis.ahaha

CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
Talent Corp SFCF - Octobe...Hidup Itu Indah27 Sep 2013On Going0.00%1.53
Q3 New Hotlink Plan (Phas...Hidup Itu Indah02 Oct 2013On Going0.21%+0.843.36
Transitions Optical (Left...Hidup Itu Indah02 Oct 2013On Going0.00%2.62
Chipsmore (Oct)Hidup Itu Indah07 Oct 2013On Going0.00%1.81
Sunsilk Samson SHidup Itu Indah14 Oct 2013On Going0.00%1.50
INTI Rebranding CampaignHidup Itu Indah24 Oct 2013On Going0.00%0.14

www.tips-fb.com

8 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Bagus ni.. banyak on going tu..

Marlina Mohtar said...Reply To This Comment

ada 5 BE tgh on going di Teratak Mawaddah =)

EZAN IDMA said...Reply To This Comment

waaa :P

The Garang said...Reply To This Comment

best la dapat BE hehehe
saya pnya tak glitterati pn :(

mamawana said...Reply To This Comment

Assalam

Mokchik kayooo nih

Pia said...Reply To This Comment

"Assalamu'alaikum LM..apa khabar?nmpak menarik tu..akak pon tak berapa reti psl BE ni...blog akak pon asyik bersawang jer manalah nak ada BE kn..hahaha.."

najihah sahami said...Reply To This Comment

amboi kak. meriah nya BE yang on going. duitnya pun meriah la tu kannn akak kan. hehe. boleh la beli lot kedai nanti bukak bakery. aumm!

diana said...Reply To This Comment

banyak nya...saya ada dua je..uv tinggi duit lebih cepat naik..kalau banyak gini sebulan je dah boleh cashout kalau uv tinggi..cuba la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...