Thursday, October 3, 2013

Candy Cruch

Assalamualaikum

Aritu saya tengok semua orang duk sebut candy cruch. Apa yang best nya candy keras tu terdetik dalam hati.

Bila muak dengar orang duk cerita saya pun download la dan mula main. Tapi bila terserlah yang saya ni tak reti main game hati mula bosan.

Giler banyak orang send nyawa la, mintak nyawa la. tapi semangat saya nak main semula makin luntur. Bilalah nak asah minda main semula nih? Nampak sangat kepala tu malas nak fikir kan? Ekeke

Eh betul la kan, main tu boleh asah minda kan?

Telefon ni asik kat tangan syafiq je, sampai text awin pun susah nak reply dah skrg ni:(


P/s:Ada malaun tu kemain rajin request nyawa kat aku padahal bukan pernah tegur aku pun. Hahaha sebab main game punya pasal. Sekarang ni dah putus hubungan dunia akhirat terus tak send apa lagi dah. Lawak la dunia game ni.
www.tips-fb.com

3 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Haa... saya pun sama LM. Ariti cuba main.. dua hari pertama seronok main..lepas tu terus saya tak smbung... di level 13 je..... tak minat

deno said...Reply To This Comment

deno selalu dgr pasal candy crush ni tapi tak pernah main sbb takut terlekat dgn game tu, kerja lain tak jadi pula.. hihi^^

Yan Ty said...Reply To This Comment

Ty pun dah slow down , busy n xde masa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...