Wednesday, October 9, 2013

Eh Ada Kambing La!

Assalamualaikum..

Hai semua..

Haha tajuk tu buat korang terkejut ke?
Err bukan ada sekor kambing mengembek depan umah LM tau. Tapi dalam peti sejuk LM ada kambing. Aummm

Ingat kan bos besar beli daging, rupanya dia beli kambing. Ops apa menu nak masak? Kalau hujung minggu boleh bbq kan?

Pilihan pertama- lamb chop
Pilihan kedua- briyani kambing
Pilihan ketiga- lamb mandy rice

Err yang mana nak masak? Yang pasti saya punya wajib lah lamb chop, untuk malaikat kecik berempat tu perlu hidang nasi juga. Tapi masih takda idea:(

Err apa menu korang arini? Tadi sy cuma masak nasi goreng daging untuk mereka.
www.tips-fb.com

2 comments:

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Dari FB smpi ke blog, suke update psl msk2 kan? Best!

JunAina said...Reply To This Comment

Beryani kambing pun best jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...