Saturday, October 5, 2013

Nak?


Assalamualaikum..

Hai salam sabtu. Hari yang busy kot hari ni. Bangun pagi pun liat nak tinggalkan bantal dan selimut. Kepala berdenyut badan rasa masih bisa- bisa( tak puas tido)

Seperti biasa hari cuti dapur akan cuti. Kejut semua malaikat kecil berempat tu suruh bersiap sebab nak keluar. Nak hantar kek red velvet tempahan dari kak rafizah yang dia tak sempat ambik malam tadi tu sekali.



Nak? Syafiq dengan ayam gorengnya:)

Lepas hantar kek, salam dan kiss kiri kanan ( jumpa kat petronas je) terus bagi mereka makan.

Nak balik rumah semua tak mau.. Hahaha nak jalan makan angin?joms

www.tips-fb.com

3 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Haa..pandai semua ye...hari minggu mesti nak jalan..

Seronok baca dan suka bila LM sebut empat malaikat kecil utk maisarah, ahzad, qila dan syafiq...so sweet

Zaira Kids Cloth said...Reply To This Comment

Nak dapatkan pakaian bayi/kanak2 berjenama yang berkualiti dan menarik untuk si comel anda dengan harga berpatutan? Jom shopping di Zaira Kids Cloth..

Marou Apple Hijau said...Reply To This Comment

comel syafiq.. umur berapa ni kak?

recent post : Pentingnya Google+ Kepada Blogger

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...