Thursday, October 31, 2013

Rindu Ayah


Assalamualaikum...




Sejak ayahnya out station tido malam nya tak lena. Kalau siang hari masanya banyak tidur. Jika bangun pun asik meragam.

Malam tadi ajak tido sampai pukul dua pagi pun tetap tak lelap matanya. Susu sambung menyambung tapi dia masih tak mau tidur. Baru terlelap mengigau sampai terjerit-jerit.

Suasana sunyi jam dua pagi buat suara syafiq menggegarkan rumah. Akhir ya saya pun sama moody di siang hari ni sebab mengantuk.

Ni busy nak menyiapkan tempahan kek dan roti kawan- kawan untuk balik kampung. Harap dapatlah berkungfu bila anak meragam ni:(

Saya tau di rindu ayahnya. Video call nampak macam dia ceria tapi bila nak tidur dia belek gambar ayah. Siannya...
www.tips-fb.com

3 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Alahai..syafiq anak ayah ye... rindu ayah sampai macam tu sekali ye dia... cepat sikit ayah balik tu.

Nik Azidah said...Reply To This Comment

kesian dia...sabar ye kak :)

ejulz said...Reply To This Comment

siannyer dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...