Wednesday, October 23, 2013

Roti Inti Keju


Assalamualaikum

Kawan- kawan.. Sila percaya saya ni tiap hari buat roti. Larisnya sampai tak cukup pila. Hari ni mereka order lagi . Azhad nak roti inti cheese, maisarah lagi bijak nak roti inti keju dan kacang merah. Dua-dua dia nak. Sebagai ibu penyayang ( ecehh) saya tunaikan permintaan mereka



Inti keju yang mencair...



Ni roti kacang merah yang sentiasa mendapat sambutan hangat dari anak- anak.

Dah letih meroti. Nak cuti seminggu lah rasanya.

Walau pun tepung dari paket yang sama tapi pernah juga kelmarin buat tak gebus rotinya. Maka saya buang je la sebab tau takda siapa nak makan. Petangnya saya buat roti lain gantikan untuk mereka.

Pada saya buat apa pun perlu ada kesabaran baru boleh dapat hasil yang lumayan. Tak jadi tu perkara biasa, usaha sampai jadik.
www.tips-fb.com

4 comments:

Cinta Ninja (CN) said...Reply To This Comment

untung dapat ibu yang rajin lagi penyabar.

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Bestnya jadi anak2 LM... makan semua sedop sedap...esok buat roti apa pulak tu?

ana raihana said...Reply To This Comment

mcm sedap je klu tgk gambr nye kn..mst mmg sdap

Anonymous said...Reply To This Comment

Yg x best nya bila x menjadi ni membazir lah za..syg je tgk tepung terbuang bila buat x jadi..kalau kt kg boleh la kasi ayam mkn.eh ada ke ayam mkn tepung??! Haha -syariena-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...