Thursday, November 14, 2013

Chocolate Milkshake

Assalamualaikum...

Hola semua...
Hari ni hari malas sedunia. Eh malas ke? Haha. Ye la bila badan x sihat perut kenyang rasa sangat malas. Bukan makan sangat pun tapi bila isi perut awal pagi rasa senak semacam je la pulak.

Anak- anak ni tak bawa bekal, boleh la dorang berjoli beli makanan kat sekolah tu.. Ehehe. Tapi sempat buatkan chocolate milke shake untuk dorang tadi



Ops lupa nak tuang sos coklat la pulak. Haha

Buat untuk mereka bertiga. Amboii berebut masing- masing nak pakai botol mayonis tu. haha sekarang ni botol sos prego, botol jem semua boleh buat tempat untuk dorang minum jus kegemaran mereka .

Eh jap nak cerita pasal susu kocak aka milk shake ni. Minuman ni kegemaran azhad tau. Bila gi mana- mana mesti dia order. Secelas kurus tinggi tu dah la sampai rm7-8 kan? So LM rasa baik buat selalu kat umah. Sos coklat pun x mahal mana, whipping cream pun sebotol pun baru berapa sangat. Semua boleh minum dengan puas hati. Air tangan ummi lagi tu. camne? Setuju tak dengan cara LM ni. Buat lagi untung beb!

www.tips-fb.com

5 comments:

najihah sahami said...Reply To This Comment

setuju kak...beli sekali boleh buat berkali-kali. hehe

sud@is said...Reply To This Comment

memang berbaloi-baloi LM anak2 pun puas

Ann Ishak said...Reply To This Comment

sangat setuju...nak minum hari2 pun boleh :)

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Ai LM ni, tak ada benda yang LM tak tahu buat rasanya.semua yang LM minat n suka makan ni menarikla.. pandai LM buat semua ni.. barulah anak2 puas hati dpt makan atau minum bila umi yang buat dengan kasih sayang.

PaPa Blogger said...Reply To This Comment

nak resepi... ehehe... cam sedap je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...