Thursday, November 7, 2013

Minggu Busy

Assalamualaikum

Hola ...

Rindu sebenarnya nak mencoret sesuatu di laman pink ni. Rindu nak berceloteh dengan korang. Rindu nak share cerita demi cerita. Maaf kerana menyepi terlalu lama. LM busy mengurus kehidupan yang agak kucar kacir sekarang ni.

Incek suami masih di luar negara, maknanya LM perlu mengurus anak dan hidup sendirian. Perlu hantar anak sekolah heuw heuw heuw!

Hari ni aqilah marsya nak pergi lawatan le zoo negara, perlu hantar awal dan baliknya pasti lah lewat. Esok pula awal pagi nak kena hantar maisarah ke sekolah sebab ada lawatan juga. Hurmmm

Sabtu lagi busy sebab ada program juga. Dengan busy memenuhi permintaan roti manis dan roti kacang, dengan melayan syafiq yang tak sihat dan tidur malam meracau rindukan ayahnya... Boleh mamai badan ni. Tau tak syafiq akan lena selepas jam 5 pagi!

Minggu busy!
www.tips-fb.com

5 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Alahai...busy sgt tu.. mmg payah kalau suami tak ada di rumah kan.. semoga sihat semuanya.. jangan stress ye.. anak2 pasti lebih menghargai ummi diorang ni..

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

akk kan supermom! pasti ok punya! hehehe xpe.take ur time.

Mak Lagenda said...Reply To This Comment

Klu jd ibu tinggal ni mmg kucar kacir sket idup kita kan LM..semua atas bahu kita nak kena uruskan sendiri.

Bizi tu bizi jugak tp take a gud care ok!!

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Reply To This Comment

patutla jrg update..sy doakan sis diberi kesihatan dan kekuatan menjaga dan mendidik anak2. aamiin.. =)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kesiannya... Syafiq rasa kakak belum pernah pisah dgn ayah dia sejak baby itu yg demam dik..

Sabarlah.. moga semunya berjalan lancar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...