Thursday, November 7, 2013

Tempahan Roti


Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah berjaya tunaikan permintaan sahabat saya ruhil. Ruhil order roti inti cheese, roti kacang dan roti manis.



Tak sangka dari minat dan hobi meroti untuk makan sendiri tetiba berniaga roti le pulak LM sekarang ni kan?

Buat insan tersayang, terima kasih kerana sentiasa beri galakan dan sokongan.

Buat sahabat tersayang, terima kasih mendoakan yang terbaik buat saya

Buat insan yang share resepi asal, noorsha.. Tq sha atas perkongsian awak saya jana rezeki dah sekarang. Hanya Allah yang membalas.

Minggu depan pos roti ke melawati dan seremban pastu baru utk org ipoh dan kl pulak ye. Saya buat sikit2 sebab ada anak kecik.
www.tips-fb.com

5 comments:

Izan Ishak said...Reply To This Comment

tahniah miza!

izan pun tumpang happy. mana tau lepas ni boleh bukak kedai roti pulak kan... siapa tau~

ejulz said...Reply To This Comment

waaaa.. berbakat kak LM ni.. dah macam roti jual kat kedai la.. :)

Bbwana adienia said...Reply To This Comment

wah, bestnya kan..bleh la bisnes roti lepas ni..

cik tom said...Reply To This Comment

wah nmpk sedap! boleh order pos ke terengganu jgk ke?

tahniah jana sideincome..maybe pasni blh bk kedai bakery plk..

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

ntah bile la nak try buat sendiri roti...huhuhuhhhhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...