Wednesday, December 4, 2013

Fake Account FB


Assalamualaikum semua. ni link fake acc. Curi gambar LM lagi. Bila LM pm elok-elok minta dia delete siap panggil LM makcik lagi. Minta kawan-kawan tolong report acc ni. LM tak mau seperti yang sudah-sudah. Remove kejap pastu guna semula picture LM. LM tak halalkan dunia akhirat gambar LM orang guna.  https://www.facebook.com/puteri.semalam.39

Sebelum ni ada indonesia guna , dah pm dia delete lepas tu dia guna lagi picure LM. siap jual produk barangan seks lagi. 

Budak perempuan ni siap pertikaikan kenapa gambar letak kan google. Haiya...dah namanya LM blogger dan gambar tu LM guna sejak pertama kali menaip entri  di laman ni , mestilah gambar LM ada kat google. Apa pun harap kawan - kawan sudi report ye. Bantuan kalian LM dahului dengan ucapan terima kasih.

Syukran jazilan.
www.tips-fb.com

7 comments:

PakcikLie PCL said...Reply To This Comment

salam LydiaMiza..pcl nk tanya camana nak check tu ye, ..atau secara kebetulan ternampak gambar kita disalah gunakan aje ke?

Kira Sakura said...Reply To This Comment

sian akak. kira report dah kak

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Reply To This Comment

alamak..takutnya org camtu sis.huhuhu..bahayala. T_T

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Alahai..sian LM. Kenapalah jahat sgt manusia ni.. tak agak2 langsung nak buat perkara tak baik..

D_08 said...Reply To This Comment

nampak beno le oghang yang buat fake account FB tu tengin to tak reti.... dah sah2 goggle ni semua benda ada.... lagi2 pulak blogger... mmg kompem le tiap kali dia up entri..... dan ada gambo...... gambo tu akan melayang meghate2 tempat dlm internet ni...... sabo cik LM...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Sebaiknya dik kena buat tindakan/report sendiri sebab agak sukar kalau org lain tolong reportkan unless he/she is maybe your hubby or closed relationship with you..

adzairdawati makdara said...Reply To This Comment

Ohh akk fahammm sgt perasaannya bila gambar dicuri.. akk pon pernah kena byk kali siap kena maki hamun lagi sbb yg curi pic akk tu boleh pegi maki hamun orang di blog beautifull nara.. mmg kurenggggg kannn... Akk dah buat repirt dah.. semoga perkara ni selesai dgn segera insyaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...