Wednesday, December 4, 2013

Minum Air Masak Banyak Mana?

Assalamualaikum...

Hai semua.
Ramai yang tanya LM nak minum air masak banyak mana bila LM kata kena banyakkan minum air kosong untuk terus sihat dan langsing.

Formula mudah korang boleh set kat minda tu 1 liter air untuk 25 kg berat badan. Ha.. Lagi gemuk korang lagi banyak ka kena minum air tau.

Kalau korang tengok, orang yang selim melim dan kulit cantik bersinar tu biasanya memang jenis minum air kosong banyak.

Kalau sampai urine korang dah bertukar jadi kuning tu tandanya tak cukup air tau. Pastikan bila ke tandas lihat- lihat lah hasil buangan tu warna apa ye

Menjawab soalan PCL kalau tak silap tadi, macam mana LM tau tentang fake acc tu? Jawapannya ada yang bagi tau pagi tadi:)


Wassalam

Kata Tuan Tanah: mood ke laut rasa nak zzz je
www.tips-fb.com

2 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Setuju..mmg kita kna byk minum air putih..kan?

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Kat rumah saya ni suami payah tul nak minum air kosong banyak.. setakat secawan tu je. Mmg kena marah baru dia minum banyak sikiy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...