Tuesday, March 18, 2014

Al-Awfar Bank Islam

Assalamualaikum...



Ops kad apa tu? Tunjuk sikit je la kan.. Segan. Haha. Sebenarnya saya baru balik dai bank islam menguruskan soal kad atm,internet banking dan mobile banking. Alkisah... Hampir tiga minggu lepas saya ni pergi ke bank islam buka acc sebab teruja nak join al-awfar. Malangnya dua hari berturut-turut pergi sana masih tak boleh buat kad sebab sistem down masa tu. takda kelapangan masa urusan tu tertangguh sampai ke hari ini.

Kenapa saya teruja sangat nak join al- awfar ni? Ye la.. Katanya cabutan yang dibuat satu tiket cabutan setiap rm100 ringgit jumlah di dalam simpanan kita. Haaa kalau simpan 5 k berapa byk tiket dah dapat tu kan? Kalau lagi banyak tiket lagi besar kebarangkalian untuk menang.

Lagi satu yang bestnya dia boleh link sekali dengan tabung haji. So, takda masalah nak beratur semata- mata nak tambah atau keluarkan duit tabung haji. Guna kad yang sama boleh buat urusan tabung haji dan bank islam sekali.

Haaa bagi anak- anak kecil juga ada acc junior . Kalau tak silap LM cabutan serendah rm10 bagi setiap pemegang acc. Menarik kan?

www.tips-fb.com

3 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

ooo...bank islam jela bole link ngn tabung haji kan kak...
oppss..xthu plak pasal al-awfar ni..

ciknadrahismail said...Reply To This Comment

Good info.saya pun linkkan tabung haji dengan bank islam:)

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

wahhh...Bank Islam pun dah pandei benda2 camni..... ok le tu... menggalakan orang menyimpan... minimum bape cik LM???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...