Thursday, March 27, 2014

Salang Beach Resort,Tioman Island

Assalamualaikum....

Alhamdulillah baru balik dari bulan madu.. Ahakss bulan madu la sangat? Hehehe

Destinasi kali ni pulau tioman. Pertama kali ke sini so memang teruja sesangat. Kali ni memang langsung tak google pulau ni sebab nak kejutan.




Pandangan dari restoran tempat mengalas perut pagi, petang , siang dan malam.. Ehehe.

Naik feri dari mersing, tambang 2 dewasa 4 kanak-kanak rm380. Makan masa 2 jam dari mersing ke salang. Tengok orang bergenti fi ABC dan Terek rasa adoii lambatnya kami nak turun, bila sampai salang rasa macam.. Wahhhhh terpegun terus.

Hurm , gambar semua dalam dslr, tak dapat share banyak cerita. Nanti kita buat entri lain okey.

Perjalanan dari segamat makan masa lebih kurang tiga jam ke mersing. Dua jam naik feri menuju ke sana.

Walau pun Salang ni paling jauh, tapi memang berbaloi sebab airnya jernih dan ..... Korang kena gi sendiri, sesuai sangat untuk hilangkan stress.

Okey, nanti saya cerita pasal aktiviti snorkelling di pulau2 menarik di tioman ni ye.
www.tips-fb.com

4 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Wah.. LM dah balik bercuti. Kami belum ke mana lagi pun.. nampak best je pantai tu

Tina Othman said...Reply To This Comment

Bestnya miza

Please nanti share tempat tinggal ye sb plan nak pergi bulan 6 ni

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Xpnh lg ke tioman..tentu best ni lm bulan madu...kemain

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

uiyooooo... ni bukan 2nd ... 3rd bulan madu... ntah kali ke bape dah ni.... errr... awok nunggu entri ngan gmabo trip mike sefamili ni yeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...