Monday, April 28, 2014

Abaya


Assalamualaikum...

Sebenarnya dua tiga hari ni busy memilih corak sulaman yang sesuai untuk abaya LM. Alhamdulillah sahabat di doha sudi tempahkan abaya untuk LM. Dulu kak fara ni tolong bawakan ke kedai untuk tempah abaya . Last year tak tempah abaya sebab sebelum balik tempah 6-7 pasang abaya masih tak puas pakai lagi masa tu.

Terasa raya ni nak beli yang baru la pulak.. Dan... LM pening juga nak pilih corak mana.



Rasanya berkenan yang ini. Simple je.. Tak sarat sangat sulamannya. Kalau sarat sangat lagi tebal duit kena keluar kan? Ehehe

Warna peach dan pink. Rasa macam okey kot.

P/s: persiapan raya memang LM buat awal, sebab bulan ramadhan LM tak keluar sangat so boleh fokus lebih pada apa yang sepatutnya.
www.tips-fb.com

5 comments:

maz said...Reply To This Comment

Assalamualaikum...salam ukhuwah dan knjung bls dri bahrain..mksih ye sdi singgah dpur kcik kita tuu...kita pun suka abaya yg ringkas2 je...klu penuh sngat nga munga2 ni rimas jgk kan..

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

yang peting cik LM.... tak ikut bentuk badan macam stail sekarang ni... awok cukop tak gemo.. cmani..labuh..dan tak ikut badan... sejuk mata memandang....

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Alhamdulillah LM..
Cantiknya abaya tuh..
Sweet sgt pink tau

Kira Sakura said...Reply To This Comment

cantik kak. simple tapi sweet

Diana Rashid said...Reply To This Comment

lagi pun bulan puasa banyak nak kena fokus..lagi2 terawih dan bisnes kuih raya..ekekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...