Wednesday, April 30, 2014

Baju Kurung Cotton ZALORA



 Assalamualaikum

Sejak dari minggu lepas lagi LM asik sibuk bercerita persediaan untuk menyambut lebaran kan? haaaa daripada ajak beli kasut clarks la, cerita beli kain ela di nilai la, hari ni LM nak cerita pasal baju kurung cotton.

Mengapa sekarang ni kurung cotton jadi fenomena untuk digayakan pada hari lebaran? Sebab semua tahu kain cotton adalah pilihan terbaik sebab tahan lasak, selesa dan kainnya mampu menyerap peluh dengan baik berbanding kain yang berkelip-kelip tu kan? Ye la, biasanya kalau hari raya ni terutama raya pertama pasti kita pakai baju tu dari pagi hingga ke lewat petang sibuk menziarah keluarga ke sana sini. Maka kita memang perlukan pakaian yang selesa dan menyerap peluh dengan baik.

Bagi yang berminat nak beli baju readymade boleh la berkunjung ke Baju Kurung Cotton kerana di sana terdapat banyak pilihan warna dan corak baju cotton. Ni pertama kali LM lawati web zalora dan memang teruja melihat pilihan yang ada dan harganya amat berpatutan.


Floral Cotton Baju Kurung PesakFloral Cotton Baju Kurung Pesak
Floral cotton baju kurung


Cotton Baju Kurung ModenCotton Baju Kurung Moden

cotton kurung moden

Macam mana? jika rasa nak shopping baju kurung cotton di ZALORA boleh lah klik di sini dan pilih saja mana yang berkenan di hati. Baju yang LM tunjuk ni harganya bawah RM100 ringgit, bagi yang nak cari lebih mahal boleh la tengok di link yang LM berikan tu sebab memang banyak pilihan yang ada di sana.

Mengapa perlu pilih ZALORA?

Selain harganya berpatutan, setiap pembelian bernilai above RM75 delevery adalah percuma dan penghantaran akan dibuat dalam masa 1-3 hari bekerja. Mudah dan cepat. Memang berbaloi!








www.tips-fb.com

5 comments:

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

mudah dan senang... tak payah pegi kedai.. bagoih nye jugak Zalora ni.... bila dah beli...deme akan letak sekali borang poslaju utk kita hanto balik utk pertukaran.... dalam tempoh 30 hari... bagoih jugak camtuuu

Yan Ty said...Reply To This Comment

Baju kurung bagi Ty bukan sekadar di hari raya je , lebih kepada kerja , majlis formal juga keramaian.

akoo said...Reply To This Comment

oo ingatkan zalora mahal..hehe

Khamsi Abdullah said...Reply To This Comment

Join la Affiliate program zalora..sambil shopping sambil suruh orang shopping sambil blogging sambil buat side income. :)

shalimar yusof said...Reply To This Comment

tggu buln depn....ada kupon 50% nii..xsabar nk shopping di Zalora...
follower #3388

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...