Friday, April 11, 2014

Cash Out -Nuffnang

Assalamualaikum...

Hari ni agak kelam kabut sikit. Entah macam mana boleh ada masalah dalam penghantaran barang kepada pelanggan. Kelam kabut dan rasa serabut nak selesaikan masalah. Menitis juga air mata ni..huhu. Adat berniaga ada cabaran walau berniaga kecil-kecilan rupanya.

Untuk pujuk hati saya on laptop sebab nak berhubung dengan pelanggan(hp syafiq main memang tak boleh nak buat apa lah). Alang-alang on lappy terus intai nuffnang sebab lama tak intai, rasanya tiga bulan tak jenguk. Opsss walaupun belum hujung bulan saya rasa tak salah saya cash out apa yang ada dalam acc tu.

Tak sangka blog suam milo ni menghasilkan jumlah yang tak mengecewakan. Boleh beli crocs baru lah bila dapat cek nanti..alhamdulillah. Rezeki tak disangka-sangka.

Bila tengok rezeki..hilang kejap perasaan yang gundah gulana kan? huhu...

www.tips-fb.com

4 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...Reply To This Comment

murah rezeki akak.. Alhamdulillah

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Wahhh gitu

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

sure banyak nie..hehe rezeki awak

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

Alhamdulillah.... rezeki ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...