Monday, April 28, 2014

Harap Ini Yang Terakhir

Assalamualaikum..

Salam isnin..

Hari yang ceria, mentari bersinar indah. Alhamdulillah.

Busy, super duper busy hari ni . Semua kerja belum selesai walau hari dah menginjak ke tengah hari.

Masih busy menadah air minum akibat tak bagi azhad tolong tadahkan malam tadi. Konon ummi boleh buat sendiri, last-last kalut mendobi dan mengelap sana sini sampai termengah- mengah jadinya

Harapnya ini kali terakhir menadah air untuk stok tiga hari. Katanya selasa atau rabu dah ada air. Harapnya janji boleh dipegang. Harapnya kesengsaraan akibat catuan air berakhir ...

www.tips-fb.com

3 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...Reply To This Comment

kat umah saya dah masuk minggu kedua takde catuan. Alhamdulillah.. maybe dah takde catuan kot lepas ni. paras air pun dah naik melebihi 50%

Kakzakie said...Reply To This Comment

Bilalah kemelut air di sana akan berakhir agaknya kan...

Kesian kakak dengar..

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

Insyallah.... kalo ikut kata statement deme... hujung bulan APril ni last.... mintak2 le betoi..kesian baca status kengkawan yang tensen pasei air ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...