Tuesday, April 8, 2014

Jual Tart Nenas Pulak?


Assalamualaikum...

Haha.. Mesti korang hairan kan? Siapa yang jual tart nenas?

Actually minggu lepas teringin pula nak makan tart nenas. Tart bunga style lama ni memang kegemaran LM. Dalam duk fikir bila nak buat, tiba- tiba kawan lama minta buatkan dia dua balang. Ngam- ngam la kan... Buat sendiri punya buat di punya sekali terdetik dalam hati.



Tunggu masa untuk dibakar...

Rupa- rupanya bila publish gambar ni ramai yang nak order. Erk??? Apakah??

Daku bukan taukey biskut.. Roti pun cuma kecil- kecilan dan masih belajar lagi. Tapi memandangkan ramai yang nak rasa saya cuba penuhi permintaan mereka. Haiyaaa tak cukup tangan nak meroti dan mengetart pulak. Dah la air kena catu. Slow- slow lah buat ikut kemampuan

Alhamduliah rezeki dari Allah tu datang tanpa kita duga.

Terima kasih kepada che mat gebu kerana hasil perkongsian beliau dapat beri rezeki kepada saya.

Kali ni LM nak ajak kalian menziarah ke blog adik suria pula.. Jom..http://lekatlekitgurl.blogspot.com/?m=1

www.tips-fb.com

4 comments:

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

Rezeeki tak disangka 2 cik LM... Allah dah aturkan... kita berusaha... berdoa... tawakal.... Apapun tahniah Cik LM...

deno said...Reply To This Comment

wahhh... rezeki tu kak :) comel la tart nenas akak buat, mesti rasanya sesedap rupanya! alahai terliur deno! <3

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

mungkin jugak rezeki saya kan..td masa tgok air kolah yang hampir separuh tu teringat tart bunga awak nie..hehe

Pisau Nenas said...Reply To This Comment

Salam tuan blog,
Saya singgah nak promote Alat buang Duri Nenas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...