Wednesday, April 9, 2014

Kurang Rehat

Assalamualaikum...

Hai semua.. Buat apa tu?

Saya baru nak take five kejap. Tarik nafas.. Huhu. Letih dan sakit kepala. Dari tadi maraton duk mengetart. Letihhhhhh

Baru saya tau kenapa saya sakit kepala tak berkesudahan. Rupanya tak cukup rehat. Ye lah.. Busy penuhi permintaan tart nenas dan roti dari kawan-kawan.

Lepas ni saya plan nak pasarkan semula roti melalui pos. Dulu dah pernah buat tapi stop. Sekarang nak mulakan semula.

Seronok buat biskut, buat roti sampai lupa masa makan. Bila rasa letih belasah kopi bercawan- cawan.. Lepas tu gastrik dan migrain. Huhu... Jangan contohi apa yang saya buat.

Malam pula syafiq bangun dua kali kadang-kadang tu minta susu. Memang saya tak larat ... Bangun pagi rasa letih sebab kurang tido.

Saya saja nak busy kan diri dengan harapan boleh kurus. Opsss

www.tips-fb.com

2 comments:

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

Walaikummusalam...
uiii... rehat pun penting cik LM.... badan nak guna lama.... tapi bila udah seronook membako lupe rehat ye tak?.... kang kurus tak dapat... sakit pulak yang datang..... curi2 le masa sikit cik LM...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Lm dh kurusla..nk kurus apa lg..
Bestnya org rajin mcm LM..
Dapat berniaga lg..
Semoga sukses ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...