Wednesday, April 2, 2014

Roti Big Horn


Assalamualaikum..


Dari tadi saya duk bercerita pasal roti big horn kan? Ni lah dia rupa big horn yang kawan tempah dua set tadi.

Kalau sekitar dekat-dekat rumah mereka akan ambil sendiri tak perlu nak pos laju toti ni.

Dalamnya inti krim...

P/s: kepala tuan tanah sakit sangat macam tak cukup rest. Arini gi beli stok tepung, kotak dan balang untuk memenuhi permintaan kawan- kawan. Letih tapi puas.. Alhamdulillah tq Allah
www.tips-fb.com

2 comments:

Sukma Haron said...Reply To This Comment

sedap roti nie.....

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

wwaaaahhhhhh.... memang murah rezeki cik LM..... tahniah..... maksimumkan kepandaian yang ada.... tambah rezeki keluarga....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...