Monday, April 7, 2014

Roti Coffee

Assalamualaikum...

Alhamdulillah hari ni ada air, esok pagi akan terputus lagi bekalan air. Janjinya untuk dua hari lagi.. Harapnya awal pagi khamis air akan muncul, huhu

Alkisah, bila ada air... Saya macam lipas kudung nak buat semua benda. Mendobi tak henti- henti. Basuh cadar dan selimut anak- anak. Baju berbakul- bakul tak payah cerita lah:(

Di samping tu saya juga penuhi oermintaan tempahan roti coffee .



Kejap lagi tuannya dah nak ambik dah.. Mewah dengan taburan badam cincang seperti yang diminta pelanggan ni. Resepi saya ambil dari isma maisarah.

Lepas meroti terus fokus pada tart tenas oula. Hanya mampu siapkan empat balang saja. Esok sambung semula. Letihhhhh

Alhamdulillah.. Rezeki dari Allah. Terima kasih pada kalian yang tak henti- henti mendoakan kesihatan dan murah rezeki untuk saya.

Sebelum mengundur diri LM nak ajak kalian jenguk salah satu blog yang setia membaca dan datang komen kat blog LM ni. Siapa lagi kalau bukan blog http://dkosonglapan.blogspot.com/?m=1

Jumpa lagi.. Maaf jika ada typo. Taip pakai hp je .. Hehe
www.tips-fb.com

7 comments:

Bazlia Amoza said...Reply To This Comment

sedapnya...

kakyon said...Reply To This Comment

mengebu roti tu..

Faarihin said...Reply To This Comment

Nampak sedap. Pandai ML buat roti. Teringin juga nak belajar buat roti.

sud@is said...Reply To This Comment

ermmm terliok aiii nmpak roti LM gebu cenggini....resepi? hehhehe

Kira Sakura said...Reply To This Comment

go akak go... jgn lupa jaga diri sendiri jugak ok. disamping jaga itu ini dan mcm2 lagi :)

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

ehhhh.....padan macam kenai yang last tu....errr... awok 'malu' kekeke...

satu haghi nanti ..awok nak megahsa ayo tangan cik LM kita. ni.... asik tengok kat blog je kan...

deno said...Reply To This Comment

nyum nyum nyum!!! datang sini je mesti deno telan air liur.... hwaaa nakkk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...