Wednesday, April 2, 2014

Tempahan

Assalamualaikum

Pagi ni agak mendung, mungkin kerana malam tadi hujan lebat. Harapnya mentari muncul dengan ceria supaya dapat mengeringkan kain yang sedia ada di ampaian ni.

Hari ni juga macam hari busy buat LM. Perlu siapkan tempahan tart nenas kawan- kawan, siapkan tempahan roti dan siapkan serta perlu pos tepung campuran roti. Ehem LM dah mula jual tepung campuran roti yang hanya perlu ditambah telur, air dan butter. Mudah bagi mereka yang baru berjinak- jinak dalam hobi membuat roti gebu dan enak buat family mereka.

Oleh kerana ini produk pertama kami, maka dengan gembiranya kami bagi harga promosi rm15 sekali dengan free postage lagi. Alhamdulillah ramai yang berminat untuk mendapatkan tepung roti express kami ni. Syukur..

Err LM siapkan kerja dulu ye. Nanti petang baru sempat nak blogwalking ke laman kalian.
www.tips-fb.com

5 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Terus sukses ye LM

Kira Sakura said...Reply To This Comment

kira tak sempat buat lagi. pasal takut takdan nak uli doh betul2 kena cari masa betul sebab takut nanti Uwais ngamuk time menguli huuu

sud@is said...Reply To This Comment

tahniah LM dah jadi usahawan nmpaknya..nnt saya pun nak tempah juga....

D.Shahril Hakime said...Reply To This Comment

tak lama algi bulih bukak kedai bakeri dah cik LM ni... hebat.... macam kengkawan yg lain... awok doakan yg terbaik buat mike cik LM....

Norehan Saad said...Reply To This Comment

semoga berjaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...